top of page

Diensten

interieurverzorging:

Een prettige werkomgeving is doorgaans ook een schone werkomgeving. Het is dan ook zaak om elke ruimte van uw bedrijfspand of instelling regelmatig te laten reinigen. Niet alleen worden vuil, aanslag en vlekken verwijderd, ook zorgt interieurverzorging voor een frisse en glanzende ruimte.

Schoonmaakdiensten:

Naast reguliere schoonmaakwerkzaamheden is ook periodieke schoonmaak belangrijk. Denk aan dieptereiniging, specialistisch, vloeronderhoud, computerreiniging schoonhouden van harde vloeren zoals linoleum, tegels en pvc.  

Maxi Plus biedt met een excellente operatie de beste prijs-kwaliteitverhouding en flexibiliteit. Onze werknemers zijn gemotiveerd, gastvrij en gekwalificeerd. communicatief vaardig, representatief, betrouwbaar, zelfstanding en vakbekwaam.

Wij zijn een schoonmaakbedrijf in Dordrecht, welke kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Oplevering:

Bij nieuwbouw, verbouw en renovatie worden panden vaak bezemschoon opgeleverd. Daarmee zijn ze nog niet geschikt voor bewoning. Daarom is opleveringsschoonmaak nodig om wanden, vloeren, deuren, sanitaire ruimten, trappenhuizen en liften echt schoon te krijgen.

Wij leveren de volgende diensten: Scholen, kantoorgebouwen, trappenhuizen,

Tegel reinigen, hogedrukreiniging, verwijderen en vrijhouden van spinnen en insecten. 

Trappenhuisreiniging:

Het schoonmaken van diverse panden van woningcorporaties, V.v.E.'s, vastgoedbeheerders is een vak apart en kan niet vergeleken worden met de reguliere schoonmaak. Om die reden zien wij dit als een specialisme. Niet alleen de opdrachtgever is onze klant, maar elke dag hebben we ook te maken met de bewoners die we ook allemaal als klant zien.

Volledige ontsmetting:

Onze desinfectieproducten hebben een zeer zuivere kwaliteit van 70 tot 80% ethylalcohol. Wij kunnen u pand helemaal desinfecteren ook grotere oppervlaktes.

cbdb83d026691238e65035103f5a3845.jpg

Contact formulier

Glasbewassing

Voor ieder pand en voor iedere hoogte bieden wij u een oplossing op maat. Zo werken onze glazenwassers op de traditionele wijze met een ladder, hoogwerker of door middel van een telescoop methode. Afhankelijk van uw pand kiezen wij voor de werkwijze en hulpmiddelen die het beste resultaat geven. 

Success! Message received.

bottom of page